Kittenbeleid

Onze kittens worden geboren in de huiskamer, waar ze ook gewend raken aan de dagelijkse geluiden.
Ze worden volledig ontwormd en gevaccineerd, en zijn vrij van vlooien. De kittens zullen gechipt ons huis verlaten.

Aangezien de kittens nog zeer kwetsbaar zijn en we de moeder is alle rust haar kittens willen laten verzorgen, willen we de eerste 4 – 5 weken nog geen bezoek ontvangen.
Daarna bent je natuurlijk van harte welkom om te komen kijken, dit mag zo vaak je wil. Wij zullen de ontwikkelingen op foto vastleggen, deze krijgt je dan mee wanneer het kitten mag verhuizen.

Rond de leeftijd van 13 weken mogen ze naar hun nieuwe huis, ieder kitten krijgt bij vertrek naar de nieuwe eigenaar een stamboom, Europees Dierenpaspoort, koopcontract,┬á foto’s en een kittenpakket mee. Kittens die over de grens gaan, gelden andere afspraken.

Wij hanteren dezelfde prijs voor al onze kittens ongeacht show/fok of huisdierkwaliteit. Op zo’n jonge leeftijd kun je nog niet zien hoe een kitten uitgroeit. Alle kittens zijn bij ons gelijkwaardig ze krijgen allemaal eenzelfde liefdevolle behandeling en prijskaartje hoe ze er ook uit zien.

Het is de bedoeling dat wij een liefdevol, geschikt en blijvend thuis vinden voor onze kittens. Lees je daarom vooraf goed in over het ras, past het karakter bij jou en/of je kattengroep?

Contactonderhoud waarderen wij enorm en wanneer je ons foto’s stuurt zullen deze aan het nestje gekoppeld worden, zo kunnen we de ontwikkelingen blijven volgen.

Als u serieus geïnteresseerd bent in een HipDier kitten, verwachten we dat je naar het kitten komt kijken, wij verkopen geen kittens via internet. Wanneer u op bezoek komt kunnen we kijken of het wederzijds klikt, zo ja dan kunt je overgaan tot het kiezen van een kitten. Wanneer je een kitten hebt gekozen, vragen wij van een aanbetaling.

Dit werkt 2 kanten op:

– Ten eerste verzekert u zichzelf ervan dat het kitten wat u uitgekozen heeft ook daadwerkelijk van u zal worden en niet meer aan iemand anders aangeboden kan worden.
– Ten tweede weten wij op deze manier zeker dat je echt serieus bent over de aanschaf van een kitten en er niet opeens vanaf gaat zien.

Voor deze aanbetaling ontvangt je een aanbetalingsbewijs. Een aanbetaling wordt zonder goede reden ook niet geretourneerd.

Wij verkopen al onze kittens met een verkoopovereenkomst, wij lopen dit met je door wanneer de koop vast staat.

Wanneer je je helemaal kunt vinden in bovenstaande zien we je graag!